Tilmelding

Tilmelding skal foretages via onlinetilmelding på musikskolens hjemmeside. Musikskolen er behjælpelig med at udfylde en online tilmelding, hvis der skulle være behov for det.

Tilmelding

Når du laver en tilmelding til musikskolen, vil du blive bedt om at vælge fag, undervisningslængde samt udfylde elev/betaleroplysninger. Kort tid efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en godkendelsesmail fra os. Godkendelsesmailen er din garanti for, at din tilmelding er kommet frem til musikskolen.

Godkendelsesmailen er dog ikke en optagelsesmail. Vi skal nemlig først undersøge, om der er en ledig plads til dig. Er der en ledig plads, vil du modtage en optagelsesmail med oplysning om undervisningsstart, dag, tid og sted. Er der ikke en ledig plads, bevarer du blot din plads på ventelisten. Der kan godt gå lidt tid før du får besked, da der er mange brikker som skal falde på plads. Du er først er optaget, når du modtager din optagelsesmail.

Der er ingen tilmeldingsfrist for nye elever, men jo før man tilmelder sig, jo større er chancen for at få en plads.

Gentilmeldingsperioden for aktive elever samt elever på venteliste/orlov er 1. april til og med 31. maj med efterfølgende undervisningsstart til august. Sidst i marts måned hvert år, udsender Musikskolen en påmindelse om gentilmelding til alle aktive elever samt elever på venteliste/orlov.

Det kan godt betale sig at stå på venteliste

Da der næsten altid opstår ledige pladser, især i de første par måneder i skoleåret, kan det sagtens betale sig at stå på venteliste. Derfor tjener det også et formål at tilmelde sig efter 31. maj.

Tilmelding samt ventelisteplads/orlovsplads gælder kun for et skoleår. Der skal foretages ny onlinetilmelding/gentilmelding hvert år.