Tilmelding

Tilmelding skal foretages via onlinetilmelding på musikskolens hjemmeside. Musikskolen er behjælpelig med at udfylde en online tilmelding, hvis der skulle være behov for det.

Sæson 2017/2018

Undervisningen starter fra mandag den 21. august 2017 og slutter fredag den 22. juni 2018. Børnerytmik starter fra tirsdag den 29. august 2017 og slutter onsdag den 9. maj 2018.

Sæson 2018/2019

Undervisningen starter fra mandag den 20. august 2018 og slutter fredag den 21. juni 2019. Børnerytmik starter fra mandag den 27. august 2018 og slutter fredag den 10. maj 2019.

Sådan foregår tilmeldingen

Når du laver en tilmelding til musikskolen, vil du blandt andet blive bedt om at vælge fag, undervisningslængde samt udfylde elev/betaleroplysninger. Kort tid efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en kvitteringsmail, der fortæller, at din tilmelding er modtaget og afventer godkendelse. Vi skal nemlig være sikker på, at vi har alle de oplysninger vi skal bruge. Når din tilmelding er godkendt, modtager du en godkendelsesmail fra os. I godkendelsesmailen vil du bl.a. få oplyst, hvordan du får dit login til din personlige side i Speedadmin.

Vi skal derefter igang med at undersøge, om der er en ledig plads til dig. Er der en ledig plads, vil du modtage en optagelsesmail med oplysning om undervisningsstart, dag, tid og sted. Er der ikke en ledig plads, bevarer du blot din plads på ventelisten. Der kan godt gå lidt tid før du får besked, da der er mange brikker som skal falde på plads. Du  er først er optaget, når du modtager din optagelsesmail.

Der er ingen tilmeldingsfrist for nye elever, men jo før man tilmelder sig, jo større er chancen for at få en plads.

Gentilmeldingsperioden for aktive elever samt elever på venteliste/orlov er 1. april til og med 31. maj med efterfølgende undervisningsstart til august. Sidst i marts måned hvert år, udsender Musikskolen en påmindelse om gentilmelding til alle aktive elever samt elever på venteliste/orlov.

Det kan godt betale sig at stå på venteliste

Da der næsten altid opstår ledige pladser, især i de første par måneder i skoleåret, kan det sagtens betale sig at stå på venteliste. Derfor tjener det også et formål at tilmelde sig efter 31. maj.

Tilmelding samt ventelisteplads/orlovsplads gælder kun for et skoleår. Der skal foretages ny onlinetilmelding/gentilmelding hvert år.

Tilmelding for nye elever

Tilmelding samt gentilmelding for nuværende elever, tidligere elever samt elever på venteliste/orlov