Tilmelding

Tilmelding skal foretages via onlinetilmelding på musikskolens hjemmeside. Nederst på siden finder du link til onlinetilmeldingen. Musikskolen er behjælpelig med at udfylde en online tilmelding, hvis der skulle være behov for det.

Sæson 2017/2018

Undervisningen starter fra mandag den 21. august 2017 og slutter fredag den 22. juni 2018. Børnerytmik starter fra tirsdag den 29. august 2017 og slutter onsdag den 9. maj 2018.

Sæson 2018/2019

Undervisningen starter fra mandag den 20. august 2018 og slutter fredag den 21. juni 2019. Børnerytmik starter fra mandag den 27. august 2018 og slutter fredag den 10. maj 2019.

Sådan foregår tilmeldingen

Når du laver en tilmelding til musikskolen, vil du blandt andet blive bedt om at vælge fag, undervisningslængde samt udfylde elev/betaleroplysninger. Kort tid efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en kvitteringsmail, der fortæller, at din tilmelding er modtaget og afventer godkendelse. Vi skal nemlig være sikker på, at vi har alle de oplysninger vi skal bruge. Når din tilmelding er godkendt, modtager du en godkendelsesmail fra os. I godkendelsesmailen vil der blandt andet stå beskrevet, hvordan du får dit login til din personlige side i Speedadmin. Samtidig er du automatisk placeret på en venteliste.

Vi skal derefter igang med at undersøge, om der er en ledig plads til dig. Er der en ledig plads, vil du modtage en optagelsesmail med oplysning om undervisningsstart, dag, tid og sted. Er der ikke en ledig plads, bevarer du blot din plads på ventelisten. Der kan godt gå lidt tid før du får besked, da der er mange brikker som skal falde på plads. Det betyder, at du først er optaget, når du modtager din optagelsesmail.

Der er ingen tilmeldingsfrist for nye elever, men jo før man tilmelder sig, jo større er chancen for at få en plads.

Gentilmeldingsperioden for aktive elever samt elever på venteliste er 1. april til og med 31. maj med efterfølgende undervisningsstart til august.

Tilmeldinger foretaget efter 31. maj vil som udgangspunkt blive placeret på en venteliste og derefter få tilbuddet, når der bliver en ledig plads.

Det kan godt betale sig at stå på venteliste

Da der næsten altid opstår ledige pladser, især i de første par måneder i skoleåret, kan det sagtens betale sig at stå på venteliste. Derfor tjener det også et formål at tilmelde sig efter 31. maj.

Tilmelding samt ventelisteplads/orlovsplads gælder kun for en sæson. Der skal foretages ny onlinetilmelding/gentilmelding hvert år.

Sidst i marts måned hvert år, udsender Musikskolen en påmindelse om gentilmelding til alle aktive elever samt elever på venteliste/orlov.

Foretag tilmelding for nye elever

Har du ikke været elev på musikskolen før, er det her du foretager tilmelding til Randers Musikskole. Der kan laves tilmelding hele skoleåret. Du bliver optaget hvis der er en ledig plads. Når din tilmelding er blevet godkendt, vil du modtage en mail med dit login til Speedadmin.

Klik her for at foretage tilmelding

Hvis du har problemer med tilmeldingen kan musikskolen kontaktes på 8640 1955.

Foretag tilmelding samt gentilmelding for nuværende elever, tidligere elever samt elever på venteliste/orlov

Tilmelding samt gentilmelding for nuværende og tidligere elever samt elever på venteliste/orlov foretages her.

Gentilmeldingsperioden er fra 1/4-31/5. Efter fristen skal gentilmelding foregå via musikskolens kontor på 8640 1955.

Brugernavn: de første 6 cifre i elevens cpr- nummer.

Klik her for at foretage tilmelding

Hvis du har problemer med tilmeldingen kan musikskolen kontaktes på 8640 1955.