Kor

Randers Musikskole har et bredt udvalg af kor for alle aldre. Nogle af korene beskæftiger sig med en bestemt genre.

Growing Gospel

Ledes af Lene Johnsen Søndergaard-Jensen. Glad og livsbekræftende rytmisk korsang. Musikskolens ældste gospelkor, som i sæson 09/10 fejrede 15 års jubilæum. Koret tæller ca. 30 medlemmer, og der er plads til flere. Der synges både nyere gospel samt noget af det mere traditionelle.

Growing Gospel ledes af Lene Johnsen Søndergaard-Jensen og øver på Randers Musikskole mandage kl. 19.45-21.45.

Klik her for at læse mere om Growing Gospel

Riverside Gospelchoir

Koret er en aflægger af Growing Gospel og er for de korister, der også ønsker at komme ud og optræde. Koristerne udvælges derfor af korleder Lene Johnsen Søndergaard-Jensen. Kontakt korlederen for nærmere information omkring udvælgelsen.

Riverside Gospelchoir ledes af Lene Johnsen Søndergaard-Jensen og øver på Randers Musikskole mandage kl. 17.30-19.30.

Klik her for at læse mere om Riverside Gospelchoir

4Tune kvindekoret

Koret ledes af Rikke Bjerring og er et rytmisk kor for kvinder i alle aldre. Der synges blandet rytmisk musik med fokus på energi, kropsforståelse og lydhørhed. I løbet af sæsonen vil koret synge et par koncerter.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage andet end lyst og stabilitet.

4Tune kvindekoret ledes af Rikke Bjerring og øver på Randers Musikskole torsdage kl. 18.45-21.15.

Klik her for at læse mere om 4Tune kvindekoret

Pixie Notes (2-5 klasse)

Randers Musikskole tilbyder et børnekor for alle sangglade drenge og piger. Koret kommer til at synge både danske og engelske hits, og vi vil gennem kroppen arbejde med rytmer og lære at synge på en sund måde. Koret ledes af Lene Johnsen Søndergaard-Jensen, som også underviser i sang, gospelkor og klaver.

Pixie Notes ledes af Lene Johnsen Søndergaard-Jensen og øver på Randers Musikskole tirsdage kl. 16.00-17.15. Deltagelse er gratis, hvis man i forvejen går til instrumentalundervisning i musikskolen.

Glee-Koret (6-10 klasse)

Kunne du tænke dig at udfolde dine musikalske talenter som Rachel Berry, Finn Hudson, Kurt Hummel og alle de andre fra William McKinley High School i TV fænomenet "Glee", så er dette hold lige noget for dig. Glee-Koret er Randers Musikskoles rytmiske ungdomskor, hvis repertoire er inspireret af TV-serien.

Glee-Koret ledes af Lene Johnsen Søndergaard-Jensen og øver på Randers Musikskole mandage kl. 16.00-17.15. Deltagelse er gratis, hvis man i forvejen går til instrumentalundervisning i musikskolen.

Få her en forsmag på hvad Glee er

Sangkoret LUNA

Luna er et veletableret og rutineret blandet kor, der blev oprettet i 1989. Koret synger rytmisk musik i spændende flerstemmige arrangementer og der arbejdes med grundlæggende færdigheder, så som rytmik, klang, støtte osv. Vores ugentlige øveaften er inspirerende og lærerig, og man tager altid hjem i godt humør. Vi synger flere koncerter om året. Vi søger nye kormedlemmer, der har lyst til at dele vores sangglæde. Nodekendskab og erfaring med korsang vil naturligvis være en fordel, men det er ikke et krav.

Sangkoret LUNA ledes af Rikke Bjerring og øver på Østervangsskolen onsdage kl. 19.00-21.30

Klik her for at læse mere om koret og foretage tilmelding via FOF Randers

Randers Egnsteater Koret

Musikskolen og Randers Egnsteater har i samarbejde etableret et kor, som hovedsagligt synger rytmisk acapella. Der skal påregnes en del optræden. Det er gratis at være medlem af koret. Der afholdes optagelsesprøve. Korleder Kari Steen Hansen kan kontaktes for nærmere info.

Randers Egnsteater Koret ledes af Kari Steen Hansen og øver i koncertsalen på Randers Musikskole tirsdage kl. 19.00-21.00.

Klik her for at læse mere om Randers Egnsteater Koret