Orkestre og Sammenspil

Musikskolen tilbyder flere muligheder for at spille sammen med andre musikskoleelever. Derved får man ekstra udbytte af sit instrument, samtidig med at man møder andre med samme interesse for musikken. Man kan godt deltage i sammenspil, selvom man ikke er instrumentalelev på musikskolen.

Tilbuddene spænder vidt fra rytmiske bands over spillemandsorkestre og klassiske ensembler. Se de mange sammenspilsmuligheder på tilmeldingsblanketten. I nogle tilfælde kan sammenspil tilbydes på elevens folkeskole. Ønske herom skal anføres under bemærkninger på onlinetilmeldingen.

Der gives rabat på sammenspil, hvis der samtidig modtages undervisning i et instrument.

De listede sammenspilshold udgør kun et lille udpluk af vores sammenspilstilbud. Kontakt derfor musikskolen på telefon 86401955 eller post@randersmusikskole.dk for at høre, om vi har tilbud, der kan dække dit ønske og behov.

Strygerorkestret

I Strygerorkesteret mødes strygere på mellemniveau og opefter. Orkesteret er for violin, bratch, cello og kontrabas. Vi spiller et bredt repertoire af klassisk musik, samt film- og musicalhits. Orkesteret deltager i musikskolens koncertarrangementer. Undervisningen varetages af Bjarne Nielsen fra Randers Kammerorkester. Du skal dog medbringe dit eget instrument eller evt. leje et igennem musikskolen.

Øvedag er mandage kl. 17.30-18.20. Deltagelse i orkesteret er gratis hvis man i forvejen er instrumentalelev på musikskolen. 

Spillemandsorkestret

Vi dyrker den gyngende og velklingende danske spillemandsmusik – musik for sjæl, krop og med hjerte. Har du lyst til at deltage i et musikalsk fællesskab på arbejdsomt amatørplan? Så meld dig til spillemandshold.
Hvis du er i tvivl, om dit instrument passer ind i gruppen, er du velkommen til at kontakte lærer Ove Andersen.

Øvedag er mandage kl. 15.00-16.50.