Talentlinjen / talentspirerne

Randers Musikskole tilbyder udvidede undervisningsprogrammer, der styrker udviklingen af det enkelte musiktalent.

Randers Musikskole har to talentspor, som du kan læse mere om herunder. 

I lighed med talentplejen og særlige eliteprogrammer i klubberne og i Team Danmark-centre, kan vi også i musikkens verden tilbyde udvidede undervisningsprogrammer, der styrker udviklingen af det enkelte musiktalent. Talentlinjen er for både klassiske og rytmiske elever.

Undervisningspakken indeholder 40-50 minutters hovedfagsundervisning samt teori/hørelære, kammermusik/rytmisk sammenspil og fællesfag. Der er egenbetaling til hovedfagsdelen.

Priser (Talentlinjen)

Talentlinjen henvender sig primært til elever mellem 12 og 18 år. Alle ugentlige undervisningstimer udover hovedfaget er så vidt muligt placeret om onsdagen for at skabe musikalsk og social sammenhæng. Eleverne har en del koncertaktivitet.

Elever indstilles af deres hovedfagslærer og aflægger en mindre optagelsesprøve.

Talentspirerne er et tilbud til talentfulde klassiske og rytmiske elever i alderen ca. 8-11 år, som har lyst til at bruge lidt ekstra tid og energi på musikskolen og indgå i et hyggeligt og arbejdsomt fællesskab omkring musikken.

Undervisningen for talentspirerne er et supplement til instrumentalundervisningen (og skal ikke erstatte evt. sammenspil).

For talentspirerne tilbyder vi teori og hørelære samt kammermusik og rytmisk sammenspil i vekslende, små grupperinger.

Der er egenbetaling for deltagelse i talentspirerne.

Priser (Talentspirerne)

Elever indstilles af deres hovedfagslærer.